Tunis

Tots els ministres de l'antic règim de Tunísia deixen el partit l'exdictador Ben Ali

La televisió pública de Tunísia ha informat que tots els ministres del govern d'unitat que eren del partit de l'exdictador Ben Ali, el Reagrupament Constitucional Democràtic (RCD), han abandonat la formació. El president interí, Fouad Mebazza, i el primer ministre provisional, Mohamed Ghannouchi, ja es van donar de baixa fa uns dies.

Actualitzat
Tots els ministres del govern d'unitat nacional de Tunísia han dimitit de la seva pertinença al partit de l'antic règim, el Reagrupament Constitucional Democràtic (RCD), segons ha informat la televisió nacional. És un gest similar al que van fer a principis de setmana el primer ministre i el president provisionals del país.

Gestos com aquest i altres mesures com l'alliberament dels presos polítics o la legalització dels partits estan destinats a apaivagar les protestes d'aquests últims dies. Grups de manifestants han continuat sortint als carrers en senyal de rebuig per la presència en llocs clau del govern de membres del partit de l'antic règim.

La televisió estatal també ha informat que 33 membres de la família de l'exdictador tunisià Ben Ali han estat detinguts aquests últims dies i posats a disposició judicial. Aquest dimecres ja es va anunciar l'obertura d'una investigació judicial per adquisició il·legal de béns i evasió de capitals contra Ben Ali i la seva família.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut