Barcelona

Torna el Festival de la Infància al recinte firal de Montjuïc de Barcelona

Comença el tradicional festival de la Infància de Barcelona a la Fira de Montjüic. En aquesta 48a edició els més petits de la casa podran gaudir de moltes més activitats lúdiques i formatives. Aquest any hi ha activitats per als nens de totes les edats i de tots els gustos: des de karaokes fins a un rocòdrom o a practicar diferents esports. A més, fomenta les conductes responsables, com el reciclatge o una correcta alimentació.

Actualitzat
Fidel a la seva cita anual, el Festival de la Infància torna, una vegada més per Nadal, a Montjuïc. Des del 27 de desembre i fins al 4 de gener. En aquesta 48a edició els més petits podran gaudir de moltes més activitats lúdiques i formatives. L'objectiu, com cada any, és ocupar les vacances de Nadal dels més petits i fer-ho de forma divertida, amena i educativa amb moltíssimes activitats.

Foment de les conductes responsables


I és que el saló també vol ser una plataforma educativa. Aquest any, entre altres activitats, els nens podran conèixer com treballen els Bombers de la Generalitat. Aquest col·lectiu els ensenyarà com prevenir incendis i accidents. També podran aprendre amb el Servei d'Emergències Mèdiques diferents maniobres de reanimació dins d'una ambulància.

De la seva banda, la Direcció General de Salut Pública ensenyarà als més petits els hàbits més saludables a l'hora de menjar. Amb el lema "Menja sa, mou-te i fes salut!" oferirà tallers per fer plats amb fruita més divertits i saborosos i ensenyarà com alimentar-se correctament amb el joc de la piràmide.

Un any més, l'esport també serà protagonista del Saló de la Infància. S'hi podrà jugar a bàsquet, practicar Tir Olímpic i es disputaran partits de futbol 3x3.

Els més petits també seran més conscients de la importància d'estalviar energia i de fer servir energies renovables gràcies a l'Institut Català de l'Energia, que incorporarà un circuit de Scalextric a pedals.

I la Fundació Vicens Ferrer mostrarà la seva vertadera Índia a través de tallers de Bollywood, d'estampació de teles o tatuatges.

Novetats


Entre les novetats d'aquest any hi ha la passarel·la Custo Growing. Tots els nens i nenes que vulguin ser models, ho poden fer en una passarel·la de Custo Growing, la línia infantil dissenyada per Custo Dalmau que es presenta al Festival. També hi haurà desfilades de models infantils professionals i s'hi podran comprar peces d'aquesta línia amb el 70% de descompte.

I a l'estand de la Fundació Miró, els nens podran descobrir l'alfabet visual, les tècniques, el color, les textures, les formes, els volums, la simbologia, la composició o els sons de l'univers de Joan Miró. Ho faran a través de Play Miró, una nova eina per facilitar la comprensió del treball de Joan Miró a través d'un conjunt de materials dinàmics que s'estrena al Festival.


Anar al contingut