Actualitat blanc-i-blava

"Tintín" Márquez vol que l'Espanyol fitxi un defensa que sigui "bon jugador" i "competitiu"

L'entrenador de l'Espanyol, Bartolomé "Tintín" Márquez, ha afirmat aquest dijous que vol fitxar un "bon jugador" i que sigui "competitiu" per reforçar la defensa, després de la lesió que va patir aquest dimecres el central Marc Torrejón i que el mantindrà tres setmanes de baixa com a conseqüència d'un esquinç al lligament lateral extern del turmell esquerre. El jugador, que se sotmetrà a noves proves mèdiques a Barcelona, ha explicat que es va lesionar en recolzar malament el peu.

Actualitzat

"Vull un bon jugador. Tant me fa si és jove o veterà, mentre ens serveixi. Quan les necessitats premen, hem de buscar un futbolista competitiu", ha remarcat Márquez, que ha assenyalat que la lesió de Marc Torrejón és un problema per a l'equip. En qualsevol cas, ha deixat clar que el possible fitxatge d'un central no ha d'afectar el futur de Sergio Sánchez. "No té res a veure amb el seu futur", ha finalitzat.

Per la seva part, Marc Torrejón ha assenyalat que aquesta lesió li resta possibilitats de ser titular al començament de la Lliga. "Estem a dues setmanes de l'inici de la Lliga i estar apartat més de dues setmanes minva les possibilitats d'estar a punt per a l'inici i d'entrar a l'onze titular", ha apuntat el defensa, que possiblement es perdi el partit contra el Valladolid de la primera jornada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut