Teià

Teià acorda aplicar noves mesures de seguretat i mantenir-les en secret per fer front a l'onada de robatoris

Un dels municipis afectats per l'onada de robatoris de les últimes setmanes, Teià, al Maresme, ha fet una junta extraordinària de seguretat local a la qual han assistit l'alcalde, Andreu Bosch; la delegada del govern a Barcelona, Carme San Miguel, i representants de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. Després de la trobada el consistori no han explicat les mesures concretes que s'adoptaran, però han dit que la reunió ha servit per trobar-ne i que estan satisfets.

Actualitzat
Després de tretze robatoris dels anomenats silenciosos en només un mes i mig, l'Ajuntament de Teià ha reclamat la presència de la delegada del govern, Carme San Miguel, amb qui s'han reunit, juntament amb Policia Local i Mossos d'Esquadra. El Departament d'Interior assegura que s'han posat tot els recursos necessaris per fer front a la situació i que s'estan adoptant mesures extraordinàries, però també ha donat un toc d'alerta als veïns.

L'alcalde ha fet una crida als veïns perquè continuïn informant els cossos de seguretat quan vegin accions sospitoses a la zona i els desaconsella que formin patrulles nocturnes de vigilància. Una possibilitat que estan estudiant els afectats.

A partir de dissabte, Teià comptarà amb deu agents més de la Guàrdia Civil per incrementar la vigilància.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut