Imatge d'un dels talls que s'han fet a les vies del tren a Montcada i Reixac les últimes setmanes
Imatge d'un dels talls que s'han fet a les vies del tren a Montcada i Reixac les últimes setmanes

Tallen les vies del tren a Montcada i Reixac després d'un nou atropellament mortal

La protesta ha afectat uns 3.000 passatgers i els combois de les línies R2 i R11 durant uns 40 minuts

RedaccióActualitzat

Uns 90 veïns de Montcada i Reixac han tornat a tallar aquest dilluns les vies del tren de les línies R2 i R11 durant uns 40 minuts, després que es registrés un nou atropellament mortal diumenge passat.

La protesta ha afectat uns 3.000 passatgers i ha provocat retards en els combois d'aquestes línies, superant els 45 minuts, per la qual cosa Renfe ha traslladat els usuaris a les línies R4 i R7 i desviaments de trens per la línia R11 via Mataró:

 

 

 

La mobilització ha arribat després que se celebrés un minut de silenci en el monòlit de record a les víctimes de la localitat vallesana, una pràctica que s'organitza cada vegada que hi ha un mort a les vies del tren. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Laura Campos, i membres del govern municipal, a més d'integrants de la Plataforma Tracte Just-Soterrament Total.

Campos ha reclamat que mentre no arriba el soterrament promès "s'ha de gestionar el mentrestant, s'ha d'incrementar la seguretat dels passos a nivell" i des del consistori es treballarà per retallar els terminis d'execució de l'obra.

La víctima, tal com ha detallat l'Ajuntament, era un jove de 14 anys, veí del municipi, i el consistori ha recordat que a les vies del tren de Montcada i Reixac han perdut la vida 170 persones.

Anar al contingut