NBA

Sisena derrota consecutiva dels Grizzlies, amb 20 punts de Gasol

Els Warriors de Golden State han derrotat per 101-91 els Grizzlies de Memphis, que han perdut el sisè partit consecutiu, encara que el català Pau Gasol ha tornat a ser el màxim anotador del seu equip, amb 20 punts. L'aler i el base dels Warriors, Troy Murphy i Gilbert Arenas, han anotat 21 punts cada un. En el partit els Grizzlies han repetit la mateixa història de l'últim mes de competició, amb falta de consistència en el joc, aquesta vegada en la primera part, que els ha deixat amb un desavantatge de 17 punts en el descans, 66-49, impossible de superar perquè ene l tercer quart ha arribat a ser de 21.

L'aler pivot català Pau Gasol ha tornat a ser el màxim encistellador de l'equip, amb 20 punts, encara que s'ha quedat amb 8 de 19 tirs de camp i 4 de 7 des de la línia de personal. Gasol ha jugat bé en defensa i sota les cistelles en capturar nou rebots, ha fet quatre taps i ha donat dues assistències, però no han estat suficients per evitar la derrota, que ha deixat els Grizzlies amb una marca de 13-34, la tercera pitjor de la Lliga, empatats amb els Raptors de Toronto. Al costat de Gasol, quatre jugadors més han aconseguit 10 o més punts, però els Grizzlies s'han quedat amb un 39,3% d'encert en els tirs de camp i han tingut 17 pèrdudes de pilota, per només 7 dels Warriors. L'aler Wesley Person es va lesionar a l'entrenament de dissabte passat i no ha pogut jugar amb els Grizzlies, que han perdut el novè partit dels últims deu que han disputat. D'altra banda, l'aler Troy Murphy i el base Gilbert Arenas han anotat 21 punts cada un i els Warriors de Golden State han derrotat 101-91 als Grizzlies de Memphis. Murphy també ha dominat en el joc sota les cistelles i ha capturat 13 rebots, amb dues assistències, dues recuperacions de pilota i un tap per als Warriors, que han trencat una ratxa de tres derrotes consecutives. Arenas ha confirmat la seva condició del nou cervell de l'equip en la transició de la pilota i ha aportat nou assistències amb tres recuperacions i dos rebots. Tres jugadors més, inclòs el base reserva Earl Boykis, que ha aconseguit 13 punts, han superat la barrera dels 10 per als Warriors, que han deixat la seva marca en 21-26 i han empatat el nombre de victòries que han tingut en tota la temporada passada.