NBA

Els Grizzlies cauen contra els Denver i sumen cinc derrotes consecutives

Els Grizzlies han tocat fons al Pepsi Center de Denver i han encaixat la cinquena derrota consecutiva en perdre per 93-78 contra uns Nuggets que han estat liderats per un gran Juwan Howard, amb 26 punts i 13 rebots. Ni Pau Gasol s'ha salvat en aquesta ocasió del desastre general dels homes de Hubie Brown. Gasol ha trencat en aquesta ocasió la bona línia de joc que mantenia aquest mes, tot i el mal moment de l'equip, i, amb 13 punts, 11 rebots, 3 taps i 2 assistències en 42 minuts, ha estat molt per sota dels números habituals.

El principiant Drew Gooden, que en aquesta ocasió era reserva, ha estat el millor dels Grizzlies amb 16 punts i 7 rebots, mentre que els homes exteriors, Jason Williams i el croat Giricek han fet una actuació gris. La pèssima nit dels Grizzlies, que han tingut un 35% d'encert en comparació amb el 42% del rival, s'ha agreujat pel desequilibri en el rebot a favor dels Nuggets (55-38), amb 15-3 en l'últim quart. Howard ha estat la referència en atac dels Nuggets, que han acabat amb una sèrie de set derrotes consecutives, i ha dominat a més les "torres" dels Grizzlies, amb uns desencertats Gasol i Lorenzen Wright, que ha fet 8 punts i 5 rebots. El reserva Chris Whitney ha ajudat Howard en la feina ofensiva des del perímetre, amb 15 punts en 19 minuts, inclosos 3 triples. Els Grizzlies han començat l'últim quart amb empat a 68 al marcador, però un parcial de 9-0 de Denver ha encarrilat el triomf. Memphis ha estat capaç d'anotar 10 punts en els últims deu minuts. Els Nuggets han aconseguit un 19-4 en els primers 7,25 minuts del període final per posar al marcador un 87-72 al seu favor. La resposta dels Grizzlies, que només han encertat un dels nou llançaments a cistella, no s'ha produït.