La residència on hi ha hagut l'incendi
La residència on hi ha hagut l'incendi
Barcelona

Sis ferits per inhalació de fum a causa d'un incendi en una residència d'avis de Barcelona

Tot apunta que el foc l'hauria provocat un avi que fumava al lavabo de la residència Sant Jordi, a la zona de la Vall d'Hebron

RedaccióActualitzat

Aquesta matinada hi ha hagut un incendi en la residència d'avis Sant Jordi, a la zona de la Vall d'Hebron de Barcelona. El foc ha començat poc abans de la una de la matinada a la tercera planta de l'edifici, on hi ha ingressats els avis que tenen patologies mentals.

Hi ha sis ferits per inhalació de fum.. Cinc són residents i també hi ha una treballadora del centre. Un dels avis té cremades al 5% del cos.

L'incendi l'hauria provocat un avi que fumava al lavabo, segons ha apuntat el gerent de la llar d'avis, Xavier Pujol, que hi ha afegit que aquesta persona hauria intentat apagar el foc amb una manta. "La manta s'ha encès i el foc s'ha estès per l'habitació", ha dit el gerent.

Una vintena dels residents de la planta on s'ha declarat l'incendi han estat reinstal·lats en altres habitacions de l'edifici, i nou han estat traslladats a un altre centre de la plaça de Lesseps. Una quinzena de dotacions dels bombers de Barcelona han treballat en les feines d'extinció. També s'han desplaçat fins al lloc de l'incendi la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i equips del CEM.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut