El camió ha sortit de la via, ha topat amb la mitjana i finalment ha bolcat
Mollerussa

Sis ferits de diferent consideració en els accidents que hi ha hagut a les carreteres catalanes

L'autovia A-2 ha estat tallada més de 8 hores a l'altura de Mollerussa, a causa de l'accident d'un camió que ha provocat un incendi

RedaccióActualitzat

L'autovia A-2 ha estat tallada, a l'altura de Mollerussa, des de poc abans de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda en tots dos sentits per l'incendi d'un camió que ha bolcat. Els bombers han apagat l'incendi i han necessitat molta estona per retirar el vehicle de la via.

Per causes que es desconeixen el camió, que anava en sentit Barcelona, ha sortit de la via, ha anat a parar a la mitjana on ha topat amb el guardarrails i finalment ha bolcat.

Ha recorregut uns metres fins que s'ha acabat incendiant la cabina i part del remolc, que transportava carn congelada.

El conductor i únic ocupant del vehicle ha quedat ferit lleu.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 3 dotacions de bombers que en poc més de mitja han extingit l'incendi. També hi han treballat professionals sanitaris.

Com que l'autovia A-2 ha estat tallada en els dos sentits de la marxa, els vehicles s'han desviat per les calçades laterals.

La columna de fum provocada per l'incendi es podia veure des de lluny.

Dos ferits en un accident d'un turisme a l'AP-7 a Cerdanyola del Vallès

Una dona ha resultat ferida greu aquest diumenge al migdia en un accident de trànsit a la B-30, al lateral de l'AP-7 a Cerdanyola del Vallès, al Vallès Occidental. Segons ha informat el Servei català del Trànsit els fets han passat pels volts de dos quarts d'una al punt quilomètric 7 de la via, en sentit nord, quan, per causes que no se saben, el cotxe ha bolcat.

En l'accident també ha resultat ferit lleu un home. Les dues víctimes han estat traslladades a l'Hospital Parc Tauli de Sabadell. Com a conseqüència del sinistre la sortida a Bellaterra ha quedat restringida en sentit Girona i s'ha produït circulació intensa en un quilòmetre. En l'accident hi han treballat tres dotacions dels Bombers.

Un motorista ferit en un accident a Miravet

Un motociclista ha resultat ferit greu aquest diumenge en una topada frontal amb un turisme a Miravet, a la Ribera d'Ebre. L'avís s'ha registrat a les 12.30 hores al camí de les Illetes, paral·lel al canal. La víctima ha estat evacuada en helicòpter i traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El conductor del turisme ha resultat il·lès. La circulació no s'ha vist alterada com a resultat del sinistre.

Dos ferits en un accident de cotxe a Sant Cugat del Vallès

En el casc Urbà de Sant Cugat els bombers han hagut de participar en el rescat de dos ferits lleus que han quedat atrapats dintre d'un turisme després d'un accident de trànsit.

Anar al contingut