Serinyà

Serinyà lamenta el suposat parricidi

L'Ajuntament de Serinyà, al Pla de l'Estany, ha celebrat aquest dilluns un ple per manifestar de forma oficial el condol pel tràgic succés. El consistori ha decidit no decretar dies de dol oficial. Segons les primeres investigacions judicials, el jove que van trobar mort divendres a Serinyà podria haver mort a mans dels seus pares. Després del parricidi els pares s'haurien suïcidat.

Actualitzat
L'Ajuntament de Serinyà, al Pla de l'Estany, ha celebrat aquest dilluns un ple per manifestar de forma oficial el condol pel tràgic succés del cap de setmana, la mort d'una parella holandesa d'uns 70 anys i del seu fill. S'ha fet amb un manifest conjunt dels tres partits amb representació municipal en què es dóna suport a la família i es demana respecte per la seva intimitat. El consistori ha decidit no decretar dies de dol oficial, però s'ha mostrat consternat per les morts dels tres veïns.

El jove que van trobar mort divendres a Serinyà podria haver mort a mans dels seus pares, segons les investigacions policials. Després del parricidi els pares s'haurien suïcidat. La sang trobada al cotxe dels pares fa pensar als investigadors que aquests haurien matat el fill abans de suïcidar-se. Però caldrà esperar el resultat de les autòpsies perquè es confirmi aquesta hipòtesi. 

Els pares del jove havien deixat una nota al domicili, i en van trobar els cossos l'endemà al fons del riu Fluvià, agafats de la mà i carregant una motxilla amb pes. La principal hipòtesi dels Mossos d'Esquadra és que els pares van matar el fill, que tenia una discapacitat intel·lectual. El jove vivia en una residència per a persones amb discapacitats psíquiques de Banyoles i passava un dia a la setmana amb els seus pares, a Serinyà. Els investigadors estan a l'espera de rebre el resultat de les autòpsies.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut