Una classe de primer de Primària de l'escola Charlie Rivel de Cubelles, en el primer dia de curs (ACN)
La llista definitiva d'admesos es farà pública el 8 de maig
Barcelona

Coneix el número de desempat, clau per saber si s'entra a l'escola escollida

El número de desempat és el 70.923

RedaccióActualitzat

Dia important per a les famílies que volen matricular els seus fills a les escoles públiques i concertades per al curs 2017-2018, per al segon cicle d'Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria.

Avui s'ha sortejat el número de desempat, que serà el 70.923. Aquest és el número a partir del qual s'ordenaran les sol·licituds empatades amb la mateixa puntuació, un procediment necessari per a aquelles escoles que tenen més sol·licituds de preinscripció que places disponibles.

El número que s'ha de mirar per saber les possibilitats d'entrar al centre escollit és el que assigna aleatòriament Ensenyament en el moment de presentar la sol·licitud de preinscripció.

Per a la preinscripció del curs que ve s'han rebut un total de 150.024 sol·licituds. La majoria s'han presentat a P3 –que és quan hi ha un gruix d'entrada d'alumnes al sistema educatiu- i a primer d'ESO –quan els alumnes canvien de l'etapa de primària a la de secundària-.

A partir d'ara s'ordenaran les diferents sol·licituds presentades, segons els criteris establerts de prioritat i la puntuació obtinguda i, si és necessari, el número de desempat. El 8 de maig es publicarà la llista ordenada definitiva.

Posteriorment, el 2 de juny, es publicarà la llista final d'alumnes admesos a cada centre.

A partir del 12 de juny començaran les matriculacions.

Anar al contingut