Ronaldinho, en l'últim partit amb el Brasil.
Futbol

Scolari deixa fora de la convocatòria Ronaldinho per a la Copa Confederacions

El seleccionador del Brasil, Luiz Felipe Scolari, ha fet pública aquest dimarts la convocatòria per a la Copa Confederacions, de la qual ha quedat exclòs Ronaldinho Gaúcho. L'absència de l'exblaugrana ha estat una sorpresa, ja que ha tornat a mostrar el seu millor futbol amb l'Atlético Mineiro. El blaugrana Alves i el madridista Marcelo han entrat en la llista.

Actualitzat
El seleccionador del Brasil, Luiz Felipe Scolari, ha fet pública aquest dimarts la convocatòria per a la Copa Confederacions, de la qual ha quedat exclòs Ronaldinho Gaúcho. L'absència de l'exblaugrana ha estat una sorpresa, ja que ha tornat a mostrar el seu millor futbol amb l'Atlético Mineiro. El blaugrana Alves i el madridista Marcelo han entrat en la llista.

En la Copa Confederacions, que es juga al mes de juny, el Brasil tindrà com a rivals de la fase de grups el Japó, Mèxic i Itàlia. L'estrella de l'equip brasiler i principal focus d'atenció serà Neymar, de qui encara es desconeix el futur la pròxima temporada. Scolari també ha deixat fora de l'equip Kaká i el blaugrana Adriano.

Aquesta és la convocatòria de 23 futbolistes: Julio Cesar, Jefferson i Diego Cavalieri com a porters; Dani Alves, Thiago Silva, Dante, Marcelo, Filipe Luis, Jean, Réver, David Luiz com a defenses; Paulinho, Oscar, Hernanes, Luiz Gustavo, Fernando, Jadson, Bernard i Lucas Moura com a migcampistes, i els davanters Hulk, Leandro Damião, Fred i Neymar.


 
Anar al contingut