El Myolastan és un popular relaxant muscular.
El Myolastan és un popular relaxant muscular.
Brussel·les

Sanitat recomana als pacients que continuïn prenent Myolastan mentre no es conclou la investigació

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris considera que, mentre les autoritats europees investiguen el possible augment de casos d'efectes cutanis adversos greus, no cal interrompre el tractament.

RedaccióActualitzat
L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris recomana als pacients que fan servir Myolastan, un popular relaxant muscular que les autoritats europees investiguen arran d'un possible augment de reaccions adverses cutànies greus, que en continuïn prenent. Així, les autoritats sanitàries espanyoles consideren que, mentre la investigació no es conclogui, "no cal cap tipus d'acció addicional en els pacients".

L'Agència Europea del Medicament investiga l'augment dels possibles efectes adversos d'aquest medicament, el tetrazepam, que a Espanya només es comercialitza amb el nom de Myolastan, dels laboratoris Sanofi Aventis, a instàncies de França. Sanitat, però, recorda que aquests efectes ja els recull el prospecte.

Les autoritats franceses han recomanat prendre fàrmacs alternatius i, si no és possible, limitar-ne al màxim el tractament.
Anar al contingut