Sáenz de Santamaría: "Han començat a complir les condicions per rebre el FLA"

La vicepresidenta del govern espanyol anuncia que aquest divendres mateix es començaran a pagar, directament als proveïdors, els diners pendents del FLA ordinari de novembre a Catalunya

RedaccióActualitzat

La vicepresidenta del govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha dit que els 319 milions d'euros del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) ordinari pendent de pagar a la Generalitat de Catalunya es començaran a pagar aquest mateix divendres. Ha dit que ho han ordenat perquè la Generalitat "ha començat a complir les condicions" per rebre aquest FLA ordinari.

Segons ha dit Sáenz de Santamaría, el govern espanyol pagarà avui mateix uns 110 milions d'euros directament a proveïdors del sector sanitari, sobretot les farmàcies i diversos convenis sanitaris. Quedarà pendent el romanent extra aprovat divendres de la setmana passada, i pel qual exigeixen a la Generalitat condicions especials per rebre'l.

Pel que fa als comentaris fets aquest dijous pel conseller d'Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, que va dir que correrien "els 100 metres", si calia, però que paguessin, la vicepresidenta ha dit:

"No fa falta que facin esport." 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut