Roseanne Barr interpretant la sèrie "Roseanne"
Roseanne Barr interpretant la sèrie "Roseanne"
EUA

Roseanne Barr culpa un medicament de les seves piulades racistes

La farmacèutica que fabrica el medicament assegura que el racisme no és un dels seus efectes secundaris

RedaccióActualitzat

L'actriu Roseanne Barr, protagonista de la sèrie "Roseanne", ha culpat un medicament de les seves piulades racistes contra l'exassessora de Barack Obama.

L'actriu, que ja ha esborrat el comentari, va fer responsable Ambien, una marca de somnífers, dels seus comentaris:

"Eren les dues de la matinada i era Ambien qui piulava. A més, era el Dia dels Caiguts. Vaig anar massa lluny i no vull que em defenseu més."

La farmacèutica responsable del medicament assegura que el racisme no és un dels seus efectes secundaris.

Persones de totes les races, religions i nacionalitats treballen a Sanofi cada dia per millorar les vides de les persones de tot el món. Tot i que els tractaments farmacèutics tenen efectes secundaris, el racisme no és un efecte secundari conegut de cap medicament de Sanofi.

 

La piulada racista deia que Valerie Jarret era una barreja entre els Germans Musulmans i la pel·lícula "El planeta dels simis".

L'actriu, gran defensora de Trump, va disculpar-se amb Jarret  i va dir que abandonaria Twitter.

 

Roseanne Barr ha volgut deixar clar que ella no és racista i que va ser un "acudit estúpid":

 

Trump contra l'ABC


El president Trump també ha piulat sobre el tema dient que troba a faltar que algú es disculpi amb ell per les afirmacions que es van fer sobre la seva persona, com sí que han fet amb l'exassessora d'Obama tant l'actriu com responsables de l'ABC:

Bob Iger, de l'ABC, ha trucat a Valerie Jarret per fer-li saber que l'"ABC no tolera aquests tipus de comentaris" fets per Roseanne Barr. Però mai ha trucat al president Donald J. Trump per disculpar-se sobre les HORRIBLES afirmacions que s'han fet sobre mi a l'ABC. Potser no he rebut la trucada?


La cadena ABC ha cancel·lat la sèrie i ha qualificat el comentari de l'actriu d'aberrant, i alguns dels seus companys de repartiment s'han desmarcat de les afirmacions de Barr.

L'actriu Sara Gilbert ha assegurat que els comentaris de Roseanne no reflecteixen els pensaments del repartiment i l'equip de la sèrie.

 

Possible Spin Off

L'actual "Roseanne" va ser l'èxit més gran de l'ABC de la temporada 2017-2018, i va obtenir una mitjana de 18,7 milions d'espectadors.

Segons explica TMZ, la cadena estudia reiniciar la sèrie enfocada en el personatge de la filla, l'actriu Sara Gilbert.

Explica que han contactat amb els actors per saber si tenen interès en el projecte. Sembla que l'actor John Goodman, que interpreta el marit de Roseanne, hi estaria molt interessat.

 

 

ARXIVAT A:
RacismeTrump
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut