Torna la sèrie "Roseanne" amb els mateixos actors

20 anys després del seu darrer episodi, la cadena ABC n'emetrà vuit capítols nous el 2018

RedaccióActualitzat

La cadena americana ABC ha confirmat el retorn de la sèrie "Roseanne". L'any 2018, s'emetran 8 nous episodis amb el càsting original de la sèrie.

Roseanne Barr (Roseanne), John Goodman (Dan), Sara Gilbert (Darlene), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.) i Lecy Goranson (Becky) han confirmat la seva aparició en aquesta nova entrega.

Sara Gilbert i l'actor Johnny Galecki, que són coneguts pels seus personatges a "The Big Bang Theory", també han confirmat la seva aparició en aquest retorn.

Roseanne es va emetre durant nou temporades entre el 1988 i el 1997. TV3 la va emetre als anys 90. L'episodi final de la sèrie va tenir prop de 17 milions d'espectadors.

 

La comèdia explicava la vida de la família Conner liderada per la mare, Roseanne. Una família treballadora que vivia a Landford, una ciutat ficticia d'Illinois. La cadena ABC ha confirmat aquest dimarts que tornarem a veure a la família Conner i que "realment no hi ha ningú millor per fer comentaris sobre la nostra Amèrica moderna que Roseanne."

 


 

Roseanne va guanyar un Globus d'Or a la millor sèrie de televisió i a la millor interpretació per a Roseanne Barr i John Goodman. Barr també va guanyar un Emmy com a millor actriu.

El retorn de la sèrie ha despertat l'interès de diversos compradors potencials, incloent Netflix, que ha revifat "Padres Forzosos" i "Las chicas Gilmore", però finalment es queda a l'ABC.

Roseanne és només l'última d'una llarga llista de sèries que han revifat com 24, Prison Break i Expedient X, que també tornarà amb altres 10 episodis el 2018.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut