Tenis

Roger Federer debuta amb victòria al Masters de Xangai contra David Nalbandian

Roger Federer ha debutat amb victòria al Masters de Xangai contra David Nalbandian i així s'ha pogut venjar de la final de l'any passat. Tot i perdre el primer set per 3-6, el suís s'ha imposat en els dos següents per un doble 6-1. Així, Federer es consolida com el màxim favorit per guanyar el torneig. L'argentí, mentrestant, no tira la tovallola i buscarà classificar-se per a les semifinals. Rafa Nadal i Tommy Robredo debutaran aquesta matinada a Xangai contra James Blake i Nikolay Davidenko, respectivament.

Actualitzat

Roger Federer ha començat el Masters de Xangai fred. Al número 1 mundial li ha costat entrar en joc, i ha cedit el primer set de manera clara per 3-6. En la reedició de la final de l'any passat, David Nalbandian s'ha trobat còmode en l'inici del matx. L'argentí, actual campió del Masters, ha vist, però, com a partir del segon set es canviaven els papers. Federer ha fet de Federer i no hi ha hagut pràcticament discussió ni en el segon ni en el definitiu tercer set. Doble 6-1. Monòleg absolut del gegant del tenis mundial, gran favorit a la corona de Xangai.

En l'altre partit de la jornada, el croat Ivan Ljubicic ha donat guerra en els primers sets a Andy Roddick. 6-4 per al nord-americà en el primer, i 7-6 per al croat en el segon. En el tercer, recital Roddick. El deixeble de Jimmy Connors ha escombrat Ljubicic de la pista amb cops duríssims des del fons i pujades constants a la xarxa i s'ha anotat el tercer i definitiu set per 6-1. Aquest dilluns serà el torn de l'olotí Tommy Robredo, que debuta contra Davidenko, i de Rafa Nadal, que s'estrena contra Blake.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut