Estat del Gujerat / Índia

Recerca en Acció presenta el projecte "Més enllà de l'Indo"

Un equip de la Institució Milà i Fontanals treballa des del 2007 al nord del Gujerat per estudiar com vivien les poblacions d'aquesta regió fa milers d'anys. Recerca en Acció els acompanya amb el projecte "Més enllà de l'Indo".

Actualitzat
A l'estat del Gujerat, a l'altra banda del riu Indo (Índia), un equip de la Institució Milà i Fontanals (IMF-CSIC) treballa des del 2007 per poder entendre com vivien les poblacions d'aquesta regió fa milers d'anys. Per això, durant les pròximes setmanes, l'equip liderat per l'investigador Marco Madella, excavarà el jaciment arqueològic de Vaharvo Timbo, on hi van viure societats fa més de 9.000 anys.

Recerca en Acció us proposa que els acompanyeu dia a dia amb el viatge "Més enllà de l'Indo" i així, descobrir temples eterns, tradicions que han sobreviscut al pas del temps, comunitats de pastors nòmades i, sobretot, un món ple d'aromes i colors.

Recerca en Acció és un portal català que gestiona la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca, i una de les seves funcions és fer participar en la societat catalana perquè descobreixi i experimenti amb la ciència.


Anar al contingut