El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo (ACN)
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo (ACN)
Barcelona

Rajoy reunirà el govern en les pròximes hores pel recurs a la llei de la presidència

Millo anuncia una reunió extraordinària del Consell de Ministres: "Puigdemont no serà investit"

RedaccióActualitzat

El Consell de Ministres es reunirà de forma extraordinària en les pròximes hores per presentar un recurs contra la reforma de la llei de la presidència. L'objectiu és recórrer la llei al Tribunal Constitucional per frenar així una investidura a distància de Carles Puigdemont.

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha advertit que Puigdemont "no serà investit":

"El govern convocarà en les properes hores un Consell de Ministres extraordinària que permetrà interposar el recurs corresponent al Tribunal Constitucional per tal que aquesta llei quedi suspesa automàticament. Per tant, la probabilitat que, d'acord amb la legalitat democràtica vigent, el Parlament pugui investir el senyor Puigdemont és zero."

L'executiu de Mariano Rajoy es reunirà després que, aquest dilluns, el Consell d'Estat ha avalat per unanimitat la presentació del recurs contra la reforma que el Parlament va aprovar divendres.

Millo ha afegit que no pot arribar a imaginar que JxCat opti per proposar un altre candidat "de palla" que estigui dirigit per Puigdemont perquè seria "un menyspreu inacceptable cap a la presidència i les institucions catalanes".

ARXIVAT A:
InvestiduraArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut