Madrid

Rajoy proposa modificar la llei d'estrangeria per solucionar el problema de la immigració

El líder del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha expressat les seves propostes per solucionar el problema de la immigració il·legal. Rajoy creu que s'hauria de modificar la llei d'estrangeria per prohibir les regularitzacions massives, nomenar un responsable únic de les competències en aquesta matèria i enfortir els controls a les fronteres. Així s'ha expressat Rajoy davant de la Junta Directiva Nacional, en què ha anunciat una sèrie de mesures per posar fre a l'arribada massiva d'immigrants il·legals a les costes canàries.

Actualitzat
El president del PP també ha parlat del desplegament del Servei Integral de Vigilància Exterior (SIVE) a totes les Illes Canàries abans del 2008, d'aconseguir prou dotació pressupostària per impedir la immigració il·legal, de garantir un tractament adequat als immigrants i de modificar el padró municipal.

Rajoy ha advocat per una "plena política europea comuna" en immigració i per la cooperació entre els països, i ha anunciat que totes aquestes propostes les presentarà el dia 20 de setembre al president de la Comissió Europea, José Manuel Durão Barroso.

Anar al contingut