Rajoy es reunirà amb Sánchez i amb Rivera per separat la setmana que ve

La reunió entre el president del govern espanyol en funcions i el líder socialista serà dimarts i la del dirigent de Ciutadans, dimecres

Actualitzat

Mariano Rajoy ha trucat aquest divendres al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i al líder de Ciutadans, Albert Rivera, i han quedat que es reuniran la setmana que ve per parlar de la investidura. La reunió amb Sánchez serà dimarts a les 11.30, al Congrés, i amb Rivera es veuran dimecres a les 9.30.

El líder del PSOE ha avançat que anirà a la trobada, però que la seva posició no ha canviat i que no pensa facilitar la investidura.  

En la conversa que han tingut Rajoy i Rivera han parlat també, segons EFE, del "desafiament" del Parlament català, una qüestió davant la qual el president de Ciutadans ha reiterat el suport del seu partit al Tribunal Constitucional i a l'executiu en funcions. Rivera anirà a la reunió per parlar de la investidura, però afirma que no té res a negociar amb el líder del PP perquè ja es va comprometre a abstenir-se en la segona votació. A més, Ciutadans manté la postura de no donar suport al candidat popular ni entrar en un govern presidit per ell mentre no hi hagi una renovació d'equips, que inclogui Rajoy, i una aposta ferma per combatre la corrupció.

Mariano Rajoy també ha trucat aquest matí al secretari general de Podem, Pablo Iglesias, per informar-lo de les actuacions del govern en funcions respecte a les decisions del Parlament català.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut