Atropellament múltiple a Toronto
Atropellament múltiple a Toronto
Toronto

Què va dur un jove a atropellar mortalment 10 persones a Toronto, una incògnita

El detingut no estava fitxat, no té lligams amb moviments polítics o religiosos i els companys el descriuen com una persona amb problemes de socialització

RedaccióActualitzat

La policia investiga els motius que van fer que un home de 25 anys atropellés deliberadament un grup de vianants a Toronto i matés deu persones.

Mentrestant, aquest dimarts Alek Minassian ha comparegut davant el jutge, acusat de deu assassinats amb premeditació, a més de 13 intents d'assassinat. D'aquesta compareixença, a la qual ha assistit el seu pare, dessolat, no n'ha transcendit res que ajudi a comprendre el que va passar. És a dir, per què una furgoneta llogada per aquest jove informàtic va pujar sobre la vorera i va anar atropellant vianants al llarg d'un quilòmetre, en ple centre de Toronto.

 

 

De moment les autoritats descarten que fos un acte terrorista. Minassian, de 25 anys, no tenia antecedents policials, i i no té lligams amb moviments polítics o religiosos. Els seus companys d'estudis el descriuen com una persona amb problemes de socialització i algun trastorn mental, gens violent.

 

 

Mentre la policia de Toronto investigant el cas, rep mostres d'admiració i felicitacions per la manera com va ser detingut el sospitós de l'atac

La televisió canadenca va mostrar l'escena, gravada per un vianant. El conductor semblava tenir una arma i cridava a l'agent que li disparés al cap i el matés. El policia, però, va aconseguir reduir el sospitós sense disparar ni un sol tret. Després es va veure que la suposada arma era el seu mòbil i que Minassian anava desarmat.

Anar al contingut