Contenidors al port de Barcelona (Foto: ACN)
Una de les terminals del port plena de contenidors (Foto: ACN)
Barcelona

Quart dia de vaga dels transportistes de mercaderies al port de Barcelona

Quart dia consecutiu de protesta dels transportistes de mercaderies al port de Barcelona. Les dues principals associacions de camioners rebutgen la sanció de prop de 20 milions d'euros que els ha imposat la Comissió de la Competència per haver pactat preus.

RedaccióActualitzat
La vaga dels transportistes de mercaderies al port de Barcelona continua per quart dia consecutiu. L'aturada la segueixen els camioners de les dues principals associacions que operen al port i la fan per protestar contra la multa de prop de 20 milions d'euros que els ha imposat la Comissió Nacional de la Competència per haver pactat el preu dels serveis de transport per carretera durant prop de 5 anys.

Els transportistes consideren que no han fet res il·legal i que, en tot cas, la multa és desproporcionada. Pedro Quiñonero, de l'associació Cotraport, ha explicat a Catalunya Informació que el problema que tenen ara és trobar un aval equivalent a l'import de la multa per poder defensar-se: "Necessitem trobar un aval. Per això la Generalitat està parlant amb la Comissió Nacional de la Competència i estem a l'espera que ens diguin alguna cosa". El Departament de Territori i Sostenibilitat fa de mitjancer per intentar resoldre la situació.

Els transportistes asseguren, però, que a partir de dilluns treballaran amb normalitat.
Anar al contingut