Imatges de Pujol Ferrusola, Cristina de Borbó i Fèlix Millet al frontal de l'autobús
El Tramabús arriba a Catalunya personalitzat amb tres convidats especials
Barcelona

Pujol Jr., Cristina i Millet, convidats especials del Tramabús de Podem a Catalunya

Fins divendres l'autobús rodarà per Catalunya per denunciar la corrupció i les relacions de poder

RedaccióActualitzat

El Tramabús de Podem ja ha arribat a Catalunya, on avui circularà per Barcelona. L'autobús, que va començar a rodar per Espanya el 17 de març, pretén denunciar les trames de corrupció i les relacions de poder. Serà a Catalunya fins divendres, on també circularà per Sabadell, Terrassa, Santa Coloma o Lloret de Mar.

 

La ruta d'avui per la capital catalana ha començat davant les oficines de CaixaBank, on treballava la infanta Cristina, i després ha passat per l'antiga seu de Convergència al carrer Còrsega, per un parell de consultores i despatxos d'advocats, pel que Podem anomena l'epicentre de la corrupció, el Palau de la Música, per la plaça Sant Jaume i ha arribat al Parlament de Catalunya cap al migdia.

Tres convidats especials

El Tramabús circularà per Catalunya personalitzat amb Jordi Pujol Ferrusola, Cristina de Borbó i Fèlix Millet com a convidats especials. Aquestes tres cares se sumen a les que -per Podem- són les dels grans protagonistes de la trama de corrupció a l'estat espanyol, la majoria del PP, com Bárcenas, Aznar, Rato, Rajoy i Aguirre, però també Felipe González i Jordi Pujol, juntament amb empresaris i banquers. 

Durant aquests tres dies, a dins l'autobús, hi haurà autors de llibres que han denunciat la corrupció a Catalunya. No es descarta la presència d'algun líder espanyol de Podem. Avui hi és Albano-Dante Fachin, secretari general de Podem a Catalunya, que ha qualificat l'autobús com un "instrument per posar llum sobre la tama catalana (de la corrupció) per construir la Catalunya que tots volem".

Fachin ha lamentat que no els ha donat temps d'incloure la imatge de Marta Ferrusola després de les informacions en que suposadament es feia dir 'mare superiora' per fer transferències al banc. Segons el dirigent de Podem "no ens dona temps d'anar al a velocitat a la que va la trama. També ens va passar a Madrid, que al cap de poc de circular es va conèixer l'operació Lezo".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut