Barcelona

Puigdemont diu que aviat se sentirà a la ràdio "la proclamació de la independència de Catalunya"

Puigdemont diu que la proclamació de la independència de Catalunya arribarà aviat

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat es defineix com un home de ràdio. En el Dia de la Ràdio, Carles Puigdemont ha passat pels micròfons de Catalunya Ràdio i ha explicat quina és la notícia que espera sentir algun dia a través de les ones: 

"La sentirem, serà la proclamació de la independència de Catalunya."

En una entrevista a "El suplement", Puigdemont ha dit que creu que aviat se sentirà aquesta notícia. El president de la Generalitat ha respost així a la pregunta de Ricard Ustrell, que li ha demanat: "Quina notícia no ha sentit encara a la ràdio i espera sentir algun dia?"

Puigdemont ha aclarit que la proclamació de la independència de Catalunya arribarà aviat, fins al punt que ha fet broma amb el presentador assegurant que encara estarà en actiu quan passi, ja que ni tan sols haurà tingut temps de cobrar el seu primer trienni.

Puigdemont ha definit la ràdio com "una estructura clau en la vertebració d'un país amb una llengua pròpia, com la llengua catalana". Assegura quie la ràdio en català té bona salut:

"Per ser un mercat teòricament molt limitat, tenim models d'èxit molt bons, tant de ràdio pública com privada en català"

L'entrevista s'ha centrat en l'homenatge a la ràdio amb una programació especial d'"El suplement" amb motiu del Dia de la Ràdio.

"Puigdemont té una obsessió"

La líder de C's, Inés Arrimadas, ha respost les paraules del president de la Generalitat:

"El senyor Puigdemont té una obsessió i creu que el pitjor problema dels catalans és ser espanyols"

Arrimadas, creu que les "obsessions" de Puigdemont "haurien de ser les mateixes de la gent del carrer com són acabar amb l'atur, lluitar contra la corrupció i solucionar les mancances en serveis bàsics". La líder de Ciutadans conclou que el president "hauria d'escoltar més la ciutadania de Catalunya i les seves necessitats reals".
            

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut