Barcelona

Puigcercós diu que la polèmica pel cotxe de Benach demostra la debilitat de les institucions catalanes

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat que la polèmica sobre els accessoris del cotxe oficial del president del Parlament és una "campanya per qüestionar les institucions catalanes" perquè "no n'hi hauria sobre al president del Congrés o sobre altres institucions. Hem arribat a un punt ridícul". Puigcercós ha defensat Ernest Benach i ha anunciat que avançaran la creació d'un codi de bones pràctiques dels seus càrrecs públics, tal com va aprovar l'últim congrés del partit.

Actualitzat
Aquest era un dels compromisos de Puigcercós a la militància i estava previst pel 2010. Arran del debat originat al voltant del cotxe de Benach, el president d'ERC ha decidit avançar-ne la redacció.

Les declaracions del dirigent republicà tenen lloc després que Ernest Benach es va disculpar publicament i va anunciar que retiraria tots els extres que havia posat al vehicle. Joan Puigcercós considera que s'ha orquestrat una campanya contra el president del Parlament. "Quan es dispara contra la segona autoritat del país, automàticament tot entra en qüestió, des de la presidència de la Generalitat a una conselleria o el mateix president del Parlament".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut