Lleida

Primer congrés sobre la intel·ligència emocional a Lleida

A Lleida comença avui el primer congrés sobre la intel·ligència emocional que s'organitza a l'Estat. A la trobada, que té lloc al palau de congressos La Llotja de la capital del Segrià i que durarà dos dies, hi assistiran uns 550 congressistes de tot Espanya, bona part d'ells empresaris i professionals interessats en com aplicar la intel·ligència emocional en les seves organitzacions per evitar conflictes i millorar el rendiment. A més, hi seran presents gurus d'aquesta disciplina com els nord-americans David Caruso i Rob Emmerling.

Actualitzat
Les tesis que es debatran en aquest congrés defensen que el coneixement i la gestió de les emocions millora els resultats de les empreses i el rendiment dels estudiants, al·legant que ja hi ha estudis que ho demostren empíricament.

Segons explica el professor de la Universitat de Yale David Caruso, "en aquest moment de crisi hi ha moltes més persones amb emocions negatives, estan enfadats, tenen incertesa i estan preocupats pel seu futur. Sens dubte és ara especialment necessari que aprenguin a identificar com se senten, tenir empatia amb la resta de la gent i regular les seves emocions".

Demà està prevista la presència, entre d'altres, del divulgador científic Eduard Punset, del director tècnic de La Masia del FC Barcelona, Carles Folguera, o de la directora d'Estratègies i Projectes de l'Institut Català d'Oncologia, Anna Rodríguez.

Anar al contingut