B. B. King va morir el 14 de maig; oficialment, per una deshidratació derivada de la diabetis que tenia des de feia més de 20 anys (Reuters)
B. B. King va morir el 14 de maig; oficialment, per una deshidratació derivada de la diabetis que tenia des de feia més de 20 anys (Reuters)
Nevada

Obren una investigació per homicidi en la mort de B. B. King

Dues de les filles del famós guitarrista de blues creuen que el mànager i l'assistent personal del seu pare el van enverinar

RedaccióActualitzat

La llegenda del blues B. B. King va morir el 14 de maig a Las Vegas per una deshidratació derivada d'una diabetis que tenia des de feia més de vint anys. Això és almenys el que deia l'informe oficial. Ara, però, s'ha obert una investigació per homicidi. Ho ha anunciat l'Estat de Nevada, després que dues de les filles del famós guitarrista nord-americà hagin acusat el mànager del seu pare, Laverne Toney, i l'assistent personal, Myron Johnson, d'haver-lo enverinat. L'home, però, nega les acusacions. Les dues dones estan convençudes que van matar el seu pare subministrant-li substàncies estranyes i han demanat l'obertura d'una investigació oficial.

L'octubre passat, el guitarrista, que tenia 89 anys, es va desmaiar durant un concert a Chicago i va haver d'anul·lar la resta de la gira, perquè estava molt cansat i deshidratat. Nascut a Mississipí el 16 de setembre del 1925, B. B. King i la seva guitarra, anomenada Lucille, van deixar enrere una llarga trajectòria, amb més de mig centenar d'àlbums i èxits com "Three O'Clock Blues", "The Thrill Is Gone" i "When Love Comes to Town", que va interpretar al costat d'U2 el 1989. King tenia un lloc al Saló de la Fama del Rock and Roll des del 1987.

Anar al contingut