Claire Foy protagonitza "The Crown" interpretant la reina Elisabet II, i Matt Smith, el seu marit
Claire Foy protagonitza "The Crown" interpretant la reina Elisabet II, i Matt Smith, el seu marit

Netflix indemnitza la reina Elisabet II de "The Crown" per pagar-li menys que a Felip

La plataforma compensarà la protagonista de la sèrie amb 200.000 euros per la diferència salarial amb el seu company de repartiment

RedaccióActualitzat

La plataforma Netflix vol donar proves de la decisió d'instaurar l'equitat de sous entre actors i actrius i ha indemnitzat la protagonista de la sèrie "The Crown", Claire Foy, amb uns 200.000 euros

El mes passat, els directius de la plataforma digital de continguts van admetre que l'actriu que interpretava la reina Elisabet II cobrava uns 10.000 euros menys per capítol que Matt Smith, el seu company a la sèrie i marit a la ficció, que interpreta el príncep Felip d'Edimburg.

Va ser un dels últims escàndols de sexisme en la indústria de l'entreteniment. Malgrat que ella n'era la protagonista indiscutible, aleshores Netflix ho justificava dient que ell era més famós perquè venia de protagonitzar la sèrie de la BBC "Doctor Who".

 

 

Finalment, Netflix es va disculpar i ella ara és molt més famosa que ell i ha guanyat un Globus d'Or i dos premis del Sindicat d'Actors de Cinema pel seu paper a "The Crown".

 

Notícia relacionada: S'acaben les fronteres europees per als serveis digitals com Netflix o Spotify

ARXIVAT A:
Masclisme FeminismeMonarquiaRegne UnitReina Elisabet II
Anar al contingut