Pla mig dels responsables de l'Hospital de Manlleu durant la reunió de la Comissió de Coordinació del Centre de Formació Integral de Manlleu. I…
Pla mig dels responsables de l'Hospital de Manlleu durant la reunió de la Comissió de Coordinació del Centre de Formació Integral de Manlleu. Imatge del 16 de març de 2017 (Horitzontal).

Neix a Manlleu el Centre de Formació Integral enfocat a cobrir la demanda de professionals en l'àmbit sociosanitari

Actualitzat

ACN Manlleu.-El regidor de Promoció Econòmica de Manlleu, Eudald Sellarès, ha explicat que el nou Centre de Formació Integral neix amb la voluntat d'aglutinar diferents tipus de formacions que els ciutadans poden requerir al llarg de tota la seva vida laboral. Les formacions que oferirà el centre, ubicat a l'Institut Antoni Pous de la capital del Ter, van encaminades tant a persones que treballen com a persones que es troben a l'atur. Segons Sellarès, la riquesa del projecte rau en la transversalitat, ja que en la primera reunió de la Comissió Coordinadora, que s'ha celebrat aquest dijous, hi ha participat un gran nombre d'actors diferents. Concretament, hi ha assistit representants del propi ajuntament, el SOC, l'àmbit educatiu i també representants del Consorci Hospitalari. Precisament, la dificultat per trobar professionals qualificats per atendre les necessitats a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu fa que els primers cursos que s'han posat en marxa siguin dins l'àmbit sociosanitari.

Anar al contingut