Tenis

Nadal passa ronda a l'Open dels Estats Units, però cauen Carles Moyà i Fernando Verdasco

Els favorits a guanyar l'Open dels Estats Units segueixen vius. Aquesta matinada, Andy Roddick s'ha desfet de l'espanyol Fernando Verdasco, mentre que Rafael Nadal ha passat ronda en derrotar fàcilment en tres sets Wesley Moodie, per 6-4, 7-6 (5) i 7-6 (4). El pròxim rival de Nadal serà el txec Jiri Novack. L'altre mallorquí, Carles Moyà, ha perdut contra el nord-americà James Blake, cinquè cap de sèrie, en quatre sets, per 6-4, 7-6 (8-6), 2-6 i 6-3.

Actualitzat

Roger Federer tampoc ha tingut problemes i s'ha exhibit davant del romanès Vince Spadea amb una còmoda victòria en només tres sets, per un doble 6-3 i 6-0 . El número 1 del món va camí de repetir títol. A vuitens l'espera el botxí de Ferrero, el francès Guisquel.

Pel que fa a les fèmines, una jornada més la competició no ha deixat cap sorpresa, amb els triomfs de les grans favorites al títol, que ha encapçalat la francesa Amélie Mauresmo, juntament amb la russa Maria Xarapova, tercera preclassificada. La nord-americana Serena Williams, guanyadora de dos títols, també segueix la seva marxa triomfal per estar en els vuitens de final i ser la pròxima rival de Mauresmo, en el que es considera un dels grans duels del torneig. Williams, que per primera vegada arriba al torneig sense ser cap de sèrie, no ha tingut problemes per imposar-se per 6-2 i 6-4 a la sèrbia Ana Ivanovic.

La russa Dinara Safina ha derrotat sense dificultats (6-3 i 6-0) la sèrbia Jamila Gajdosova. La belga Justine Henin-Hardenne, segona cap de sèrie, juntament amb les russes Elena Dementieva i Svetlana Kuznetsova, també estan classificades per als vuitens de final.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut