Els matins

Nadal es pregunta si hauria d'haver plegat com Montilla

L'endemà del Consell Nacional del PSC marcat per l'autocrítica, el president del grup parlamentari socialista i conseller de Política Territorial en funcions, Joaquim Nadal, ha continuat en aquesta línia. Nadal ha confessat a "Els matins" de TV3 que "m'he preguntat si no hauria d'haver fet com José Montilla", és a dir, plegar. Nadal ha afegit que "la sola formulació de la pregunta indica que no m'he quedat tranquil" i que no vol que la responsabilitat de la derrota electoral "l'entomi únicament José Montilla".

Actualitzat
El conseller de Política Territorial en funcions i president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha assumit la part que li toca en la responsabilitat de la derrota electoral del seu partit el 28 de novembre, fins al punt de dir que "m'he preguntat si no hauria d'haver fet com José Montilla".

Nadal, però, ha decidit continuar acceptant responsabilitats públiques dins del seu partit, però afirma que "la sola formulació de la pregunta indica que no m'he quedat tranquil".

Joaquim Nadal ha parlat també dels passos que cal fer fins que es completi la renovació del partit, amb el congrés que es farà després de les eleccions municipals de la primavera del 2011. Nadal ha assegurat que el futur del PSC passa perquè els diferents corrents es fusionin i facin una proposta unitària i constructiva.
Anar al contingut