Canyelles

Mor una treballadora de l'empresa Pirotècnia Igual en una explosió mentre manipulava pólvora

Una dona de 37 anys ha resultat morta aquest dilluns al migdia a causa de l'explosió que s'ha produït a l'empresa Pirotècnia Igual, de Canyelles. La víctima de l'explosió és una operadora que treballava en una de les casetes de l'empresa manipulant pólvora. Es desconeixen les causes de l'explosió. L'incident ha tingut lloc quan passaven dotze minuts de les dotze del migdia i ha obligat a mobilitzar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat dels parcs de Vilanova i la Geltrú i Martorell. També s'hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra. Arran de l'accident han quedat destruïdes del tot dues casetes de treball i un polvorí auxiliar.

Actualitzat
La víctima treballava en una de les casetes de parets de formigó on els operaris manipulen separadament material pirotècnic. En el moment de l'explosió, no ha resultat ferit cap més treballador, però la dona, veïna de Sant Pere de Ribes, ha mort i la caseta on treballava ha quedat polvoritzada. La víctima respon a les inicials de Maria Luisa R.M. i tenia 37 anys.

L'incident ha tingut lloc quan passaven dotze minuts de les dotze del migdia i ha obligat a mobilitzar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat dels parcs de Vilanova i la Geltrú i Martorell. També s'hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil i una ambulància.

Aquesta no és la primera vegada que es produeix un accident en aquesta empresa pirotècnica. L'any 1994 una explosió va provocar un important incendi, tot i que en aquella ocasió no hi va haver cap víctima mortal.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut