Londres

Mor el cantant i compositor britànic George Michael als 53 anys

El seu primer àlbum, "Faith", de l'any 1987, va ser un dels més venuts de la història i el primer que va aconseguir situar sis singles en el Top 5 als Estats Units

RedaccióActualitzat

El cantant i compositor britànic George Michael ha mort aquest diumenge als 53 anys d'un atac de cor. El seu representant ha dit que el cantant havia mort en pau a casa seva, a Oxfordshire. La policia també ha confirmat que no hi ha trobat cap signe de violència.

Georgios Kyriacos Panayiotou, d'origen grec, va néixer a Londres el 25 de juny del 1963. Va començar la seva carrera amb el duet Wham! en la dècada dels 80 i va guanyar dues vegades els premis Grammy.

Com a músic va estar influenciat pel pop i el soul. El seu primer àlbum de l'any 1987, "Faith", va ser un dels més venuts de la història i el primer que va aconseguir situar sis singles en el Top 5 als Estats Units.

Els quatre àlbums en solitari van assolir el núm. 1 a les llistes del Regne Unit i han esdevingut grans èxits internacionals. Va vendre 100 milions de discos al llarg de més de 30 anys de carrera musical.

El 2011 va actuar per última vegada a Barcelona, en un concert al Palau Sant Jordi.

Els seus èxits van fer que George Michael fos l'artista més escoltat a la ràdio britànica durant les últimes dues dècades.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut