Actuació de Madonna a Las Vegas, on va fer un homenatge a Prince, mort aquest any (Reuters)
Actuació de Madonna a Las Vegas, on va fer un homenatge a Prince, mort aquest any (Reuters)
Londres

Madonna: "Pot anar-se'n a la merda el 2016 d'una vegada?"

A més de George Michael, aquest any han mort David Bowie, Prince i Leonard Cohen, entre altres músics

RedaccióActualitzat

Madonna s'ha sumat a l'allau de cantants que han lamentat la pèrdua de George Michael. La reina del pop li ha dit adéu a les xarxes socials recordant que aquest any se'n va un altre gran artista i a Instagram ha deixat escrit: "Pot anar-se'n a la merda el 2016 d'una vegada?". Aquest any han mort, entre altres músics, David Bowie; Prince; Leonard Cohen; el cofundador d'Eagles, Glenn Frey, i el guitarrista de Status Quo Rick Parfitt, que va morir dissabte.

Andrew Ridgeley, l'altre integrant del duo Wham! ha dit que té el cor trencat. I una de les bandes contemporànies de "Wham!", els britànics Duran Duran, han escrit al seu compte de Twitter: "Amb el cor trencat per la pèrdua del meu estimat amic Yog", ell i el mó sencer:

Els també britànics Spandau Ballet afirmen estar "molt tristos per la mort del nostre estimat amic George Michael, un brillant artista i un gran compositor".

L'exmembre dels Beatles Paul McCartney ha assegurat que la dolça música de Michael seguirà viva fins i tot després de la seva mort prematura. Afegeix que havia treballat amb ell en diverses ocasions i assegura que el seu gran talent sempre va brillar. 

Les noves estrelles del pop també han retut homenatge a George Michael: Robbie Williams ha dit a Twitter: "Déu meu, no... T'estimo, George... Descansa en pau".

El tribut també ha arribat des de fora del món de la música: l'excapità de la selecció anglesa de futbol Gary Lineker ha piulat: "No, George Michael també, un altre gran músic ens deixa aquest any". L'actor de "Star Treck" George Takei s'ha referit a alguns dels seus grans èxits a Twitter: "Descansa amb les brillants estrelles. Has trobat la teva llibertat, la teva fe, tu".

L'alcalde de Londres, Sadiq Khan, també l'ha volgut recordar dient que en Michael "ens ha portat alegria a milions de nosaltres".

I des de l'organització benèfica dels drets dels homosexuals Stonewall han destacat que va inspirar molts gais i que la seva música viurà en els cors de la comunitat homosexual, de la qual George Michael formava part, ja de manera pública, des del 1998, quan ho va admetre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut