Eurolliga

Montepaschi Siena, tercer del torneig després de guanyar el CSKA (79-78)

Els italians han aconseguit la tercera plaça després de guanyar en el partit de consolació els russos quan Chatzivrettas ha fallat un dels dos llançaments de tirs lliures que ha tingut per empatar el xoc. El partit ha resultat molt espectacular ja que l'absència de marques ha propiciat còmodes llançaments i un joc interior en atac clarament vistós.

La primera diferència l'ha tinguda el CSKA (7-10), però un parcial 8-0 per al Montepaschi després de dos triples (Turckan i el base Stefanov), ha deixat el marcador en un 15-10, avantatge que s'ha tornat a produir per al conjunt italià (40-35), després de nombroses alternatives en el marcador. El menyspreu a la defensa, els nombrosos triples (vuit el Montepaschi i cinc de nou el CSKA) i l'encert des de la mitja distància ha motivat que l'avantatge al marcador canviés de propietari a cada moment fins arribar-se a l'igualat 52-51 a la conclusió de la primera part, encara que Betancor, l'àrbitre espanyol ha anul·lat un últim triple del CSKA sobre la botzina. Ford i Stefanov, per part del Montepaschi, han estat els més encertats en el primer temps (13 i 10 punts, respectivament), mentre que el lituà Darius Songaila (15 punts), ha resultat letal en el cèrcol italià. En el tercer quart, Ergin Ataman i Dusan Ivkovic, tècnics dels dos equips, han mogut la banqueta per donar minuts a jugadors menys habituals i d'això se n'ha ressentit el xoc (13-12 en aquest període). La part final del partit ha tornat a estar presidida per la igualtat, i la victòria l'ha aconseguit l'equip què menys ha fallat en els moments decisius.