Barcelona

Moncho compleix el seu somni de cantar al Liceu després de 45 anys de carrera musical

Després de 45 anys recorrent escenaris de tot arreu, aquest dilluns va arribar un moment molt significatiu en la carrera de Moncho. El "Rei del bolero" complia el somni de trepitjar, per primer cop, l'escenari del Gran Teatre del Liceu. La nit prometia emocions i nostàlgia i en va tenir. El cantant va presentar a Barcelona el seu últim treball.

Actualitzat

Moncho va començar a cantar quan tenia 12 anys, a la plaça del Raspall del barri de Gràcia, el cor de la rumba catalana. Moncho veia, aleshores, el Liceu, inabastable. Però aquest dilluns, finalment, hi va entrar i per la porta gran, amb el caliu del seu públic, que no va deixar ni un seient buit.

Moncho els va presentar el seu últim projecte, un homenatge als dos ritmes que han guiat la seva veu: el bolero i la rumba. Fa tres setmanes va ser a l'Havana, per cantar a la terra mare de tots dos sons. Amb els mateixos músics i les mateixes cançons, ara desplegava el poder de la seva veu a la ciutat on va néixer.

L'emoció de trepitjar per primer cop l'escenari del Liceu va anar deixant pas a la confiança i al goig de ser-hi. Un somni que va durar dues hores i mitja inoblidables.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut