Jocs Olímpics

Mireia Belmonte no es classifica per a la final dels 200 metres estils

Mireia Belmonte no s'ha classificat per a la final dels 200 metres estils, després de quedar cinquena en la semifinal. La badalonina, que al matí havia guanyat la seva sèrie, va acabar fent el novè millor temps de totes les nedadores i va quedar fora de la final.

Actualitzat
Mireia Belmonte no s'ha classificat per a la final dels 200 metres estils, després de quedar cinquena en la semifinal.

Al matí, la nedadora catalana havia quedat primera en la seva sèrie i havia passat a semifinals amb la sisena millor marca, però ahir al vespre no va estar fina en els metres finals i va acabar finalment en cinquena posició de la seva semifinal, amb un registre de 2 minuts, 11 segons i 54 centèsimes. Els temps de la segona semifinal, en què la xinesa Ye Shiven va fer rècord olímpic, van deixar Belmonte fora de la final. En aquestes semifinals la xinesa Shiwen Ye va batre el rècord olímpic amb 2.08.39.

Per la seva banda, la mallorquina Melania Costa va aconseguir la seva millor marca però també es va quedar fora de la final dels 200 metres lliures.

El francès Yannick Agnel triomfa als 200 lliures

Agnel va tornar a frustrar les esperances del nord-americà Ryan Lochte i es va endur l'or als 200 lliures. El francès, de 19 anys, va acabar davant del coreà Park i del xinès Sun. Ryan Lochte va entrar quart i no va poder sumar una altra medalla.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut