Jocs Olímpics

Mireia Belmonte, primera opció catalana de medalla als 400 metres estils

La badalonina Mireia Belmonte ha complert amb els pronòstics i correrà la final dels 400 estils. Ha estat tercera en la seva sèrie de classificació al darrere de la nord-americana Elizabeth Beisel i la xinesa Li Xuanxu amb un temps de 4.34.70. És el cinquè millor temps de totes les participants, fet que li dóna dret a participar en la primera final olímpica de la seva carrera. Serà aquest dissabte al vespre.

Actualitzat
La badalonina Mireia Belmonte ha complert amb els pronòstics i correrà la final dels 400 metres estils. Belmonte ha estat tercera en la seva sèrie de classificació al darrere de la nord-americana Elizabeth Beisel i la xinesa Li Xuanxu amb un temps de 4.34.70.

És el cinquè millor temps de tots les participants, fet que li dóna dret a participar en la primera final olímpica de la seva carrera. La cita és aquest dissabte a les 21.11 hora catalana. Segons els experts, Belmonte només podria lluitar per la medalla de bronze i per aconseguir-la hauria de rebaixar molt més el seu temps de classificació. Tot un repte per la badalonina.

Dasca i Ignacio, eliminades
La sabadellenca Clàudia Dasca, en canvi, ha quedat eliminada després de ser vuitena i última a la seva sèrie en els 400 metres estils. Tampoc ha pogut continuar endavant en els 100 metres papallona la barcelonina Judit Ignacio, tot i que ha quedat primera de la seva sèrie. Ignacio, de 16 anys, ha fet el 24è millor temps en una distància en què la nordamericana Dana Vollmer ha batut el rècord olímpic.   
Anar al contingut