Barcelona

Millo diu que la decisió del TC "posa el comptador a zero" i fa una crida a abandonar el procés sobiranista

El portaveu del Grup Parlamentari del Partit Popular, Enric Millo, s'ha felicitat per la decisió del Tribunal Constitucional d'anul·lar la Declaració de Sobirania aprovada pel Parlament perquè avala que la declaració "està fora de la legalitat i la Constitució". Millo ha fet una crida a fer marxa enrere en el procés sobiranista.

RedaccióActualitzat

El portaveu del Grup Parlamentari del Partit Popular, Enric Millo, s'ha felicitat per la decisió del Tribunal Constitucional d'anul·lar la Declaració de Sobirania aprovada pel Parlament perquè avala que la declaració "està fora de la legalitat i la Constitució". 

Millo ha fet una crida a fer marxa enrere en el procés sobiranista. El diputat sosté que la resolució del TC "posa el comptador a zero" i ha demanat als partits que facin una reflexió sobre la importància de la unanimitat.

El parlamentari ha recordat que els dotze magistrats del tribunal han votat com una sola veu, a diferència del 23 de gener al Parlament, quan el PPC es va aixecar dels escons i va abandonar l'hemicicle a l'hora de votar la Declaració de Sobirania. Millo recorda que van fer-ho perquè "ens van obligar a una votació il·legítima".

El portaveu del PPC insta el president de la Generaritat, Artur Mas, a redreçar el rumb iniciat amb el suport d'Esquerra Republicana que porta a "un carreró sense sortida que només pot generar frustració i crispació".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut