NBA

Marc Gasol guanya Rudy Fernández en el duel Memphis-Portland

Marc Gasol ha anotat sis punts i ha capturat vuit rebots per als Grizzlies, mentre que el mallorquí Rudy Fernández només ha sumat quatre punts i tres rebots per als Blazers, en el triomf dels de Memphis, que s'han imposat als de Portland per 86-73. El pivot català ha jugat 33 minuts, en els quals ha anotat 2 de 8 tirs de camp i 2-2 des de la línia de personal, a més de fer tres taps. Rudy Fernández, en canvi, només ha jugat 14 minuts, en què ha anotat 1 de 7 tirs de camp, inclòs un triple en sis intents, ha encertat 1-1 des de la línia de personal i ha capturat tres rebots per als Trail Blazers, que han sumat el segon partit consecutiu. La figura del partit ha estat Zach Randolph, que ha aconseguit una doble figura, de 25 punts i 20 rebots per liderar l'atac dels Grizzlies.

La victòria ha estat la tercera consecutiva per als Grizzlies, que també han aconseguit trencar la mala ratxa de vuit derrotes seguides contra els Trail Blazers en el seu camp, on no guanyaven un partit d'una sèrie entre els dos equips des de fa almenys cinc anys.

L'aler Rudy Gay ha aportat 16 punts, mentre que l'escorta reserva O. J. Mayo ha arribat als 14 i el base Mike Conley ha anotat 11 punts per als Grizzlies. Gay també ha capturat cinc rebots i ha superat així Shane Battier en el sisè lloc de la llista de tots els temps de l'equip.

El partit s'ha trencat a l'inici del quart període, quan els Grizzlies han anotat nou punts consecutius sense resposta i el veneçolà Vásquez encistellava un triple per donar l'avantatge de dobles dígits als Grizzlies, que ja no han perdut mai fins al final del partit.