Lucena, portaveu del PSC al Parlament.
Lucena, portaveu del PSC al Parlament.
Barcelona

Lucena confirma el consens dins del PSC a favor de Parlon

L'home de confiança de Pere Navarro assegura que Núria Parlon reuneix tots els requisits per optar al càrrec

RedaccióActualitzat

Es confirma el consens dins del PSC a favor de l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet per liderar el partit. L'home de confiança de Pere Navarro, Maurici Lucena, assegura que Núria Parlon reuneix tots els requisits per optar al càrrec.

Lucena defensa que té una gran experiència dins del partit, que les bases la coneixen i, que a més, ha consolidat una bona carrera política com a excel·lent alcaldessa.

Per això, diu que ara només falta que ella manifesti públicament la decisió. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el portaveu del PSC al Parlament s'ha expressat així:

"Crec que el conjunt de la militància, i jo entre ells, el que esperem en les properes setmanes, si ella decideix optar a la primera secretaria del PSC, és escoltar quin és el seu capteniment i quines són les seves propostes sobre els principals temes que són avui objecte de debat a Catalunya".

També admet que el nou primer secretari del PSC no ho tindrà gens fàcil, perquè haurà de gestionar el moment més difícil del partit, marcat en bona part per la consulta:

"A ningú se li escapa que els moments que viu el PSC són complicadíssims. Probablement els més complicats des de la seva creació, des de fa 39 anys. A banda d'això, crec també que la situació de la política catalana afegeix un grau de complexitat inclús més gran".

Maurici Lucena ha descartat voler optar al lideratge del partit i es posa a disposició de la nova direcció. I ha demanat que el nou primer secretari del PSC l'elegeixi la militància a través d'unes primàries.

Anar al contingut