Viloca, el dia que va ser detingut (ACN)
Viloca, el dia que va ser detingut (ACN)
El Vendrell

Llibertat sota fiança per al tresorer de CDC, Andreu Viloca

L'Audiència de Tarragona ha decidit deixar Viloca en llibertat sota una fiança de 250.000 euros

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Tarragona ha decidit deixar en llibertat sota una fiança de 250.000 euros Andreu Viloca, tresorer de Convergència Democràtica de Catalunya. En contra del criteri del fiscal, que demanava mantenir-lo a presó, el magistrat ha decidit deixar-lo en llibertat en considerar que no hi ha risc de destrucció de proves. El jutge ha tingut en compte, en canvi, la defensa del tresorer de Convergència, que en va demanar la llibertat provisional perquè creu que aquest risc és nul.

CDC ha dipositat la fiança de 250.000 euros imposada per l'Audiència i a quarts de vuit del vespre Viloca ha sortit de la presó de Quatre Camins acompanyat del responsable del partit de Règim Intern i Comunicació, Francesc Sánchez. Cap dels dos no ha volgut fer declaracions als mitjans que hi havia a la porta. 

Viloca, a la presó des del 23 d'octubre, el van detenir pel suposat cobrament de comissions, el 3%, a canvi d'obra pública, i sortirà en les pròximes hores del centre penitenciari de Quatre Camins. 

En el marc de "l'operació Petrum" hi va haver deu detencions més i una vintena d'escorcolls. Entre els detinguts hi havia el director d'Infraestructures.cat, Josep Antoni Rosell i sis empresaris acusats d'haver pagat comissions il·legals.

 

Anar al contingut