Ferran López, a l'esquerra, amb el major Trapero
Ferran López, a l'esquerra, amb el major Trapero

Llarena no vol la causa sobre Trapero, però cita a declarar el seu segon

El Suprem ha rebutjat les peticions d'Anna Gabriel i Mireia Boya, que volien que declaressin els observadors internacionals i el director del Servei Català de la Salut

Actualitzat

El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha citat com a testimoni l'actual cap dels Mossos, Ferran López, que haurà de declarar el dia 26 en la causa per rebel·lió i sedició. La declaració de López la va demanar el conseller de l'Interior cessat pel 155, Joaquim Forn.

En canvi, Llarena ha rebutjat la petició de Forn de traslladar al Tribunal Suprem la investigació sobre el major dels Mossos cessat, Josep Lluís Trapero, que està en mans de l'Audiència Nacional.

El Suprem també ha rebutjat les peticions de les exdiputades de la CUP Anna Gabriel i Mireia Boya, que volien que declaressin els observadors internacionals i el director del Servei Català de la Salut.

Gabriel i Boya també van demanar investigar els comiats de policies i guàrdies civils destinats a Catalunya on es va cridar "a por ellos". El Suprem també s'hi ha negat.

ARXIVAT A:
Procés catalàReferèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut