L'Itchy, el gat perdut a l'aeroport del Prat després d'aterrar d'un vol provinent de Manchester
L'Itchy, el gat perdut a l'aeroport del Prat després d'aterrar d'un vol provinent de Manchester
Barcelona

Premi a la perseverança: troben el gat perdut a l'aeroport 24 dies després

El gat el van trobar més prim dins d'un motor d'una cinta transportadora

RedaccióActualitzat

La història de l'Itchy, el gat perdut a l'aeroport del Prat després d'aterrar d'un vol provinent de Manchester, ha acabat amb final feliç. La seva propietària no va perdre l'esperança i el va buscar per tot arreu: per les pistes i per l'aparcament de l'aeroport. Finalment ha aparegut aquest dilluns sa i estalvi, després de 24 dies.

El van trobar per casualitat dins d'un motor d'una cinta transportadora. Van avisar el personal de l'aeroport i van trigar entre 30-45 minuts per treure'l, segons ha explicat la seva propietària, Andrea Barragán. Es creu, de fet, que hauria passat gran part d'aquests dies amagat en la cinta:

"Creiem que algun moment ha sortit, però que principalment ha estat allà perquè té cremades, greix, oli de les màquines i de tot."

L'Itchy està bé, segons ha explicat Barragán a "Els matins" de TV3. Ara bé, ha perdut 2-3 quilos, dels 6 que pesava abans de desaparèixer, té cremades i estava ple de greix.

Per la seva banda, les companyies aèries encara no han respost. Quan es va conèixer la desaparició del gat, les companyies aèries i Aena es van passar la pilota. La companyia li va entregar la cistella on anava el gat buida i no li va donar cap explicació de què podia haver passat.

L'Andrea Barragan es va traslladar de Manchester a Barcelona i quan va estar instal·lada va enviar el seu gat, l'Itchy, de 5 anys, amb la companyia aèria Monarch cap a Barcelona, però mai no va arribar a la terminal.

Arran de la desaparició, es va fer una petició a través de la plataforma Change.org perquè Aena es fes responsable de la recerca del gat que va aconseguir més de 17.000 signatures.

Anar al contingut