Gat perdut a l'aeroport del Prat
Gat perdut a l'aeroport del Prat
El Prat

Més de 10.000 signatures demanen que es busqui un gat perdut a l'aeroport del Prat

Venia de Manchester, va baixar de l'avió però no va arribar mai a la T2

RedaccióActualitzat

L'Itchy té cinc anys i fa dotze dies que va volar de Manchester a Barcelona. Des de llavors, la seva mestressa el busca desesperadament per les terminals de l'aeroport del Prat.

L'Andrea Barragan es va traslladar de Manchester a Barcelona i quan va estar instal·lada va enviar el seu gat, l'Itchy, amb la companyia aèria Monarch cap a Barcelona, però mai no va arribar a la terminal. Les companyies aèries i Aena es passen la pilota i continuen sense trobar el gat, que sembla que va sortir de la cistella de transport. La companyia li va entregar la cistella buida i encara no té cap explicació de què pot haver passat.

La propietària del gat explica, en una entrevista a "Els matins" de TV3,  que no pararà de buscar-lo, ha posat fotos a l'aeroport i ha parlat amb els treballadors de pistes. Diu que estan assabentats però què ni Aena ni la companyia han destinat personal específic per buscar l'Itchy, sinó que són els treballadors els que "van mirant" a veure si el troben.

S'ha fet una petició a través de la plataforma Change.org perquè AENA es faci responsable de la recerca del gat i ja s'han aconseguit més de 10.000 signatures.

Diferents perfils de xarxes socials també s'han fet ressò del cas per ajudar l'Andrea a trobar el seu gat:

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut