L'exposició dedicada a Ferran Adrià i El Bulli és la més visitada en un cap de setmana de tota la història del Palau Robert

Barcelona (ACN).- L'exposició 'Ferran Adrià i el Bulli. Risc, llibertat i creativitat', allotjada al Palau Robert de Barcelona des del 2 de febrer, ha estat visitada per 4.776 persones el primer cap de setmana d'exhibició. És la més visitada en un cap de setmana en la història de l'equipament. La mostra descobreix l'univers creatiu, el talent i tota la capacitat d'innovar que Ferran Adrià, el cuiner més influent de finals del segle XX i principis del XXI, ha aplicat en la gastronomia. Arriba després que El Bulli tanqués les portes al juliol per reinventar-se en 'El Bulli foundation', un centre d'experimentació i d'innovació gastronòmica que difondrà les seves creacions per Internet a partir del 2014.
L'exposició dedicada a Ferran Adrià i El Bulli és la més visitada en un cap de setmana de tota la història del Palau Robert

L'exposició dedicada a Ferran Adrià i El Bulli és la més visitada en un cap de setmana de tota la història del Palau Robert

Barcelona (ACN).- L'exposició 'Ferran Adrià i el Bulli. Risc, llibertat i creativitat', allotjada al Palau Robert de Barcelona des del 2 de febrer, ha estat visitada per 4.776 persones el primer cap de setmana d'exhibició. És la més visitada en un cap de setmana en la història de l'equipament. La mostra descobreix l'univers creatiu, el talent i tota la capacitat d'innovar que Ferran Adrià, el cuiner més influent de finals del segle XX i principis del XXI, ha aplicat en la gastronomia. Arriba després que El Bulli tanqués les portes al juliol per reinventar-se en 'El Bulli foundation', un centre d'experimentació i d'innovació gastronòmica que difondrà les seves creacions per Internet a partir del 2014.