Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol trenca dos anys sense repetir alineació i Luis García s'estrena a la Lliga

El tècnic de l'Espanyol, Ernesto Valverde, qui des de l'inici de la competició ha apostat per realitzar nombrosos canvis a l'onze inicial, va repetir alineació contra la Reial Societat per primera vegada aquesta temporada, i sembla que ha trobat el bloc de jugadors idoni per aplicar les seves idees futbolístiques. Valverde va apostar pels mateixos jugadors que van empatar contra el València (1-1) en l'última jornada. El joc dels blanc-i-blaus ha anat a més i, en els dos darrers partits, ha estat millor que els seus rivals, encara que segueix tenint problemes per marcar gols. Tot i això, els canvis realitzats han tingut un notable efecte en el conjunt espanyolista.

Actualitzat

Primer gol de Luis García

Nou partits han hagut de passar perquè Luis García marqués el seu primer gol amb l'Espanyol aquesta temporada, un fet inhabitual en el jugador asturià, qui sempre havia aconseguit estrenar el seu marcador de gols en les dues primeres jornades en les seves anteriors tres campanyes a Primera Divisió.

Tot i això, no és la pitjor ratxa de cara a porteria de l'espanyolista en la seva carrera a Primera Divisió, ja que fa dues temporades es va quedar sense marcar en els últims deu partits que va jugar amb el Mallorca. La campanya passada amb l'Espanyol també va estar vuit jornades consecutives sense marcar.

El davanter blanc-i-blau va aconseguir el gol de l'empat davant la Reial Societat i va acabar també amb la negativa ratxa de l'equip espanyolista fora de casa ja que, fins ahir diumenge, els jugadors dirigits per Ernesto Valverde havien estat incapaços de marcar a domicili en els quatre partits anteriors.

Amb el gol aconseguit ahir, Luis García iguala Riera i Pandini com a màxims artillers de l'equip amb la particularitat que ell és l'únic futbolista de la plantilla que ha marcat en les tres competicions (Copa del Rei, Lliga i Copa de la UEFA). Cap altre company podrà igualar això perquè l'Espanyol ha estat eliminat del torneig coper.

El gol de Luis García va acabar amb una altra ratxa negativa dels blanc-i-blaus, incapaços de marcar en dos partits de Lliga de forma consecutiva. De fet, els espanyolistes només han estat capaços de perforar la meta contrària en quatre dels deu compromisos de la Lliga que han disputat.

Anar al contingut