Pla general de les Rambles de Barcelona amb marques de les rodes de la furgoneta que va perpetrar l'atemptat i turistes carregats de maletes el…
Pla general de les Rambles de Barcelona amb marques de les rodes de la furgoneta que va perpetrar l'atemptat i turistes carregats de maletes el 18 d'agost de 2017 (horitzontal).

Les Rambles intenten començar a recuperar la normalitat després de l'atemptat

ACN Barcelona.-Amb una forta presència policial, Les Rambles de Barcelona intenten començar a recuperar la normalitat aquest divendres, tot i que el rastre de l'atemptat terrorista és visible. A primera hora del matí s'havia restablert la circulació de vianants al carrer excepte al tram central entre Pelai i el carrer Hospital, però mica en mica s'ha anat obrint i en poca estona, l'afluència era considerable, sobretot de turistes. Els quioscos i altres parades com les de flors, també han començat a obrir els negocis així com també alguns bars, per tornar a donar vida a un dels carrers més emblemàtics de la capital catalana. El mosaic de Miró s'ha convertit en un punt de trobada de la premsa, sobretot internacional.

Anar al contingut