Trípoli

Les instal·lacions presidencials de Gaddafi a Trípoli tornen a ser objectiu dels avions de l'OTAN

Nous raids aeris, aquesta matinada a Trípoli. Segons els testimonis, hi ha hagut fins a 8 atacs. Un dels objectius de l'atac de l'OTAN ha estat el complex presidencial del coronel Moammar al-Gaddafi a la capital líbia. S'hi han sentit cinc explosions, que no han causat víctimes mortals, però l'exèrcit del dictador libi assegura que hi ha quatre nens ferits. Alguns dels projectils han impactat, a més, prop de la seu de la televisió líbia i de l'agència nacional de notícies. L'atac, d'una violència poc habitual, ha començat cap a les dues i ha durat almenys tres hores.

Actualitzat
Tal com està fent el règim de Gaddafi des del començament de la revolta, una estona després del bombardeig ha portat els periodistes a veure les destrosses ocasionades per l'atac de l'OTAN.

Mentrestant, les tropes rebels líbies recuperen terreny. A uns 15 quilòmetres de Misrata, la ciutat durament castigada per les tropes de Gaddafi, els rebels han aconseguit plantar barricades. Mentrestant, a l'est del país, entre Bengasi i Ajdabiya, un nou enfrontament entre els rebels i les forces lleials al dictador va acabar amb mitja dotzena de cotxes de l'exèrcit destrossats.


VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut